Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yoldüzü Ortaokulu

Telefon : 0416 396 15 14
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yolduzuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yoldüzü Köyü Besni/ADIYAMAN
VİZYON : Kültürel Değerlerle değişimi bütünleştirerek geleceğe güvenle bakan özgün ve önder eğitim öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Erkek Voleybol Takımı İl İkincisi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Yıldız Kızlar Dart Turnuvasında İlçe Elemelerini geçerek İl Düzeyinde yapılan turnuvaya katınılmıştır.

Öğretmen :8
Öğrenci :85
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1325
Öğretim Şekli :normal
Saatler : 08:30 15:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşımı sağlayan yol asfalttır.
Yerleşim Yeri : Yoldüzü, Adıyaman ilinin Besni ilçesine bağlı bir köydür. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. İlkokul ve ortaokul aynı binada eğitim vermektedir.Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 64 km ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :